Reviews

Benieuwd naar wat mensen vinden van Remescar? Lees hieronder de ervaringen van consumenten.
Heeft u meer vragen? U kan dan steeds terecht bij uw verkooppunt voor meer informatie.

4.2 out of 5 stars
165 Reviews
Ooglidcorrectie zonder operatie

1 augustus 2021

Martine

Ik heb echt last van hangende oogleden. Door deze crème te gebruiken, worden mijn oogleden onmiddellijk gelift. Ook al blijft het resultaat maar 1 dag, ik ben er blij mee!!

Glimmend voorhoofd

22 juli 2021

Mieke

Ik zocht al lang een product dat helpt tegen een glimmend voorhoofd. Deze crème werkt echt super en het voelt zo zacht aan. Aanrader!

Zichtbaar strakkere kaaklijn

22 juli 2021

Jacqueline

Ik vind het zeer fijn om dit product te gebruiken. Je voelt het tintelen als je het aanbrengt. Ik gebruik het elke maand zie wel resultaat na een aantal keren te gebruiken. Goed middeltje voor een strakkere kaaklijn

Oogleden liften in enkele minuten

14 juli 2021

Annemie

Ik heb één hangend ooglid: voor mij is deze crème ideaal. Je moet inderdaad de instructies goed volgen maar als je dat doet , is het resultaat top!

eindelijk iets tegen hamsterwangen

9 juli 2021

Linda

Ik heb last van een slappe huid en was al lang op zoek naar het geschikte product. Zo blij dat ik deze ampullen heb ontdekt!! Mijn hamsterwangen zijn zichtbaar verminderd sinds ik deze ampullen gebruik.

Grove poriën eindelijk minder zichtbaar

8 juli 2021

Marijke

Ik stoor me echt aan m'n grove poriën. Dankzij deze crème zie ik ze zo verminderen!!! Ik gebruik het samen met het micellair water. Goede combinatie!

Top product als littekenbehandeling

14 juni 2021

Marlies

Dit product heeft mij tot nu toe nog het best geholpen! Mijn litteken is hier hierdoor een stuk lichter geworden. Ik breng het twee keer per dag aan. Bij het opstaan en voor het naar bed gaan. Werkt uitstekend!

Grove poriën rond mijn neus

10 juni 2021

Els

Ik heb vooral last van grove poriën rond mijn neus.... Had al van alles geprobeerd. Mijn huid is echt egaler als ik deze crème aanbreng. Blij dat ik deze ontdekt heb!

Wallen wegwerken

26 mei 2021

Katinka

De dark circle crème werkt supergoed! De wallen verminderen onmiddellijk.

Goed tegen kraaienpootjes

25 mei 2021

Annemie

Deze crème werkt bij mij goed tegen m'n kraaienpootjes. Eerst breng ik wel een hydraterende oogcrème aan en dan pas de instant rimpel corrector. Werkt super!!

Over Remescar

Remescar staat voor Instant Corrective Skincare. De instant producten van Remescar gaan wallen onder ogen wegwerken, donkere kringen onder ogen verminderen, rimpels verminderen, hangende oogleden liften of grove poriën verkleinen. Daarnaast zijn de routineproducten van Remescar geschikt als dagelijkse verzorging ter ondersteuning van de instant producten én voor een stralende en gezonde huid op lange termijn.

site by