Η σειρά Remescar φροντίζει το δέρμα σας, δίνοντας άμεσα ορατές λύσεις που αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σας με κλινικά αποδεδειγμένη δράση.

Remescar Home 775x470 3 Dames
Remescar Packshots RSW GR

Χαρίστε στον εαυτό σας ένα απαλό, νεανικό δέρμα.

Περισσότερες πληροφορίες
FB 14 07 2019 flatlay RSDC

Σχετικά με τη Remescar

Τα καινοτόμα προϊόντα μας αποτελούν απαραίτητο συμπλήρωμα της καθημερινής σας περιποίησης και έχουν σχεδιαστεί ώστε να σας δώσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να δείχνετε και να αισθάνεστε υπέροχα. Προσφέρουν άμεση αποκατάσταση σε δερματολογικά προβλήματα όπως οι ρυτίδες στο πρόσωπο, οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια και η χαλάρωση των βλεφάρων. Παράλληλα, η σειρά μας περιλαμβάνει προϊόντα για την αντιμετώπιση δερματικών ατελειών, όπως οι ευρυαγγείες. Όλα τα προϊόντα της σειράς Remescar έχουν κλινικά αποδεδειγμένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Προϊόντα

Αν επιθυμείτε άμεσα αποτελέσματα σε μία μόνο εφαρμογή1

Μάθετε περισσότερα
Remescar Before After RSW After
Remescar Before After RSW Before
Remescar flatlay RSW GR

χωρίς άλλες ρυτίδες

Η Remescar Instant Wrinkle Corrector είναι μία αποτελεσματική κρέμα για άμεση μείωση στις ρυτίδες που σχηματίζονται στην ευαίσθητη περιοχή που περιβάλλει τα μάτια, ανάμεσα στα φρύδια, στο μέτωπο ή γύρω από το στόμα και τη μύτη, με μία μόνο εφαρμογή την ημέρα1


Μάθετε περισσότερα

Οι σειρές των προϊόντων μας

1Με βάση τη διακύμανση σύμφωνα με μία φωτο-αριθμητική κλίμακα αξιολόγησης 4 σημείων (τυχαιοποιημένη ελεγχόμενη τυφλή κλινική μελέτη με διαχωρισμό προσώπου με καλλυντικό τοπικής εφαρμογής για την αντιμετώπιση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια).


2 Με βάση τη μείωση του όγκου των ρυτίδων μέσω της αλγοριθμικής κατάτμησης των εικόνων έναντι θετικού ελέγχου μετά από μία εφαρμογή.

site by